De mange anvendelsesmuligheder for ThermoWhite varme- og trinlydsisolering

Øget energibevidsthed er en vigtig faktor der taler for at benytte ThermoWhite®-systemet. Optimal isolering sparer ikke kun varmeenergi om vinteren, men også driftsenergi ved brug af klimaanlæg om sommeren.

thermowhite diagram over anvendelsesområder med nummerering

Innovativ isolering med ét system

ThermoWhite er alsidig i sine anvendelsesmuligheder

ThermoWhite®-systemet er et CE-certificeret isoleringssystem og giver dig garanti for kvalitet og tryghed!

Energibesparende og omkostningseffektiv til brug ved nybyggeri eller renovering, uanset om det er i stor skala med forarbejdning I MixMobil, høje installationstykkelser eller til mindre projekter med færdige produktposer på 100 eller 200 liter.

  1. De bedste varmeisoleringsegenskaber og den bedste formstabilitet kendetegner især anvendelsen i dette område. Det er ikke nødvendigt med bagventilation.

  2. Ideel til renoveringer. På tilgængelige lofter kan der lægges alle typer afretningslag eller gipsplader.

  3. Fugefri installation forhindrer lyd- og kuldebroer. Også perfekt til gulvvarme.

  4. Store montagetykkelser er ikke noget problem for ThermoWhite-systemet. Tykkelser på op til 50 cm eller mere kan monteres i en enkelt arbejdsgang.

  5. Ideel til brug på flade tage. Den mest omkostningseffektive og energibesparende løsning.

  6. Resultatet er en omkransning og en termisk isolerende skal til poolen, samtidig med at installationerne beskyttes. Ingen overfyldning ved opfyldning på grund af den lave massevægt

Er du interesseret i ThermoWhite?

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde dig!

01

Tag med hældning

ThermoWhite er især kendetegnet ved de bedste varmeisoleringsegenskaber og dimensionsstabilitet i disse områder. Bagventilation er ikke nødvendig. Vigtigt: Vær opmærksom på dampspærren! Brug en diffusionsåben undertagsmembran!

02

Lofter

ThermoWhite er blandt andet meget velegnet til renoveringer. På loftsrum, der kan betrædes, kan alle typer afretningslag eller gipsplader lægges på ThermoWhite.

03

Gulve

Fugefri lægning undgår lyd- og kuldebroer og skaber et vandret underlag for det opvarmede afretningslag. Den resulterende kontinuerlige og konsekvent tykke afretningsplade sikrer en ensartet opvarmningstemperatur på overfladen af afretningen, forhindrer differentiel ekspansion og forhindrer dermed revner.

04

Hvælvinger

Høje montagetykkelser er ikke noget problem for ThermoWhite. Tykkelser på op til 50 cm eller mere kan monteres i en enkelt arbejdsgang. Samtidig kan man garantere, at de levende belastninger i bolig- og kontorområder overholdes.

05

Flade tage

Overfladen kan designes med enhver ønsket hældning. ThermoWhite er derfor en meget omkostningseffektiv og tidsbesparende løsning til flade tage.

06

Opfyldning af bassiner

ThermoWhite skaber en kompakt krop og isolerer poolen termisk, samtidig med at den beskytter installationerne. Ingen flydning ved opfyldning på grund af den lave massevægt.

Interesseret i ThermoWhite®? Vores team er klar til at besvare dine spørgsmål!

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde dig!
da_DKDansk
Cookie-samtykke med ægte cookie-banner